
مهندس موسوی: سرچشمه شجاعت در کشور ما از عشایر برخاسته است
سه شنبه 88/2/22 11:58 عصر| | دیدگاه
قلم - میرحسین موسوی در دیدار با عشایر استان فارس اظهار کرد: جا دارد مراکز و نهادهای رسمی و دائمی برای دنبال کردن مطالبات عشایر در پایتخت به وجود بیایند تا به طور منظم دغدغه های عشایر را رصد کند.
به گزارش قلم نیوز نخست وزیر کشورمان در دوران دفاع مقدس در دیدار با عشایر مختلف استان فارس با بیان این که منزلت عشایر قابل احیاءست گفت: سرچشمه شجاعت در کشور ما از عشایر برخاسته است و همان طور که امام فرمودند، عشایر ذخیره این نظام هستند و من معتقدم که می توان این زمینه را احیا کرد.
او عنوان کرد: نیروهای متفکری که در میان همه عشایر کشور ما وجود دارد می توانند نقش اساسی در کشور داشته باشند و با کمک آنها می توان وضعیت را دگرگون کرد . در رابطه آموزش عالی باید کارهای ویژه برای عشایر انجام شود و اگر دولت ها به رشد عشایر معتقد باشند باید به تربیت نیروی انسانی اهمیت دهند .مسائل حقوقی مربوط به زمین های عشایر نیز باید مورد توجه همه دولت ها باشد .
موسوی همچنین انجام گفت وگوهای مختلف و ایجاد آگاهی در جامعه را از جمله برکات انتخابات ها دانست و تاکید کرد: گسترش آگاهی در جامعه دولت ها را به این سمت می راند و که حقوق مردم رعایت کنند و به توسعه به صورت همه جانبه نگاه کنند .
موسوی به برخی مشکلات کشور نظیر مشکلات بخش اقتصادی ،کشاورزی و صنعت اشاره کرد و متذکر شد: واردات وسیع محصولات مختلف به کشور هم کشاورزی و دامداری و هم صنعت ما را مورد تهدید قرار می دهد. ما ظرفیت های بالایی در کشور نظیر وجود سه میلیون دانشجو داریم ولی متاسفانه مشکلات زیادی در کشور وجود دارد .
او افزود: متاسفانه رابطه ما با کشورهای خارجی رابطه ای متناسب شان یک ایرانی نیست.هر کشوری با عظمت امتیازات کشور ما باید از این مزیت های نسبی استفاده می کرد و متحدان و دوستانی می داشت.ولی ما چنین رابطه ای نداریم. هر کشوری در دنیا حتی امریکا که بزرگترین نیروی نظامی و اقتصاد جهان را دارد به دنبال متحدینی برای خود است ولی ما در جهان چندان دوست و متحد نداریم در حالی که ظرفیت این کار را داریم و می توانیم روابطی بهتری با جهان داشته باشیم بطوری که هم توسعه ی کشور را تضمین کنیم و هم منافع منزلت ایران در سراسر جهان دفاع کنیم.
وی در ادامه با بیان این که سرنوشت ایران فقر نیست گفت: اگر فقری می بینیم به دلیل ضعف خودمان است و به این دلیل است که برنامه نداریم. عرض های نفتی در جای خودش به درستی استفاده نمی کنیم و از نیروی انسانی به خوبی بهره نمی بریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بر لزوم ایجاد نهادی رسمی و دائمی برای پیگیری مطالبات عشایر تاکید کرد و ادامه داد: اگر بتوانیم نهادهایی را ایجاد کنیم که عمر آن فراتر از عمر دولتها باشد آن وقت می توانیم گامی به پیش برداریم .
موسوی در پایان با تاکید بر این که باید از عشایر در مدیریت کشور استفاده شود خاطرنشان کرد: اگر زمانی مبارزان بزرگی در میان عشایر وجود داشت، دلیلی ندارد که در شرایط کنونی چنین افرادی برای اداره کشور در میان عشایر کم باشند. افراد زیادی از بین همین عشایر را می شناسم که در دانشگاه ها تحصیل می کنند و من از آنها استفاده خواهم کرد.
آرشیوها
-
قرآن
اخلاق
تاریخ
اطلاعات عمومی
سیاست
اقتصاد
دنیا و ...
ائمه
اینترنت
پزشکی
ورزش
دانلود نرم افزار
سینما
اخبار
روانشناسی
ایرانشناسی
آموزش
نقد دین های نوظهور
حکمت ها و لطیفه ها
نقد ادبی ،فرهنگی
مصاحبه
نقد ورزشی
نقد علمی
داستان پامبران
تاریخ و تمدن ایران
همسر داری و ازدواج
فرهنگ و لغت فارسی
حوادث
آلبوم عکس
طب گیاهی
تازه ها
جامعه
فروردین 1387
خرداد 1387
آذر 1387
دی 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
غیرآرشیویها
پیوندها
-
خورشید پنهان
شب و تنهایی عشق
پیمان دانلود
عشق سرخ
امیدزهرا
شب مهتابی
حـــکــمـــت آ بــــاد
آبدارچی پارسی بلاگ
کبوترانه
حریم یاس
حدیث نفس
تا ریشه هست، جوانه باید زد...
انتظار
جاده خدا
خنده بازار
دانلود و آموزش ایرانیان
رادکام
نیازمندهایی رایگان
مثقال
ایران سهراب
هفته نامه نصیر
بانک صوت و فیلم مذهبی
دانلود فیلم
پاتوق جوانان
کلمات قصار
حق را نمی توان انکار کرد